Fodbad på torvet på Christianshavn, arrangeret af Sofiebadet

Cacao Ceremoni og Spa

Mandag den 6. marts kl 17.00-19.30


Med forårets komme inviterer vi til en rolig og fordybende aften i selvforkælelsens navn. Vi skal sammen nyde den hjerteåbnende cacao som Mary serverer sammen med meditation og mini lydbad. Herefter guides du til at reflektere over og kærligt afrunde vinteren, samt åbne op for, og gøre klar til alt hvad foråret bringer med sig for dig.

Du får lov til at forkæle kroppen i kurbadet med sauna,  dampbad og vores signatur saltscrub lavet med grape- og lavendelolie. Der vil herudover være adgang til vores smukke hamamkuppel, som indbyder til ro og reflektion. Aftenen afsluttes med et varmt brusebad og abrikoskerneolie. 
 

Pris 450 kr

Inkl cacao ceremoni, kurbad, lavendel- grape saltscrub og abrikoskerneolie.
Du får udleveret pestemal, håndklæde, slippers og badekåbe og skal blot selv medbringe badetøj. Lidt om ceremoniel cacao
Cacaoen vi skal drikke er lavet af 100 % ren cacaomasse fra Peru, og er derfor meget anderledes end den almindelige varme cacao du måske er vant til. Cacaoen er kendt for at åbne vores hjerte og hjælpe os til at komme i bedre kontakt med os selv og vores følelser. Det anbefales ikke at spise noget i timerne op til en cacao ceremoni, så kroppen har bedre mulighed for at arbejde med cacaoen. Du kan læse mere om Mary og den ceremonielle cacao på hendes hjemmeside: 
https://www.sacredmedicine.dk/cacao/

VI ANBEFALER

POPULÆRE GENVEJE

KONTAKT OS

Telefon
Booking

FØLG OS