FODBAD OG KONCERT MED LINDBERG & SPACELAB

FODBADSKONCERT MALENE KJÆRGÅRD TRIO

Søndag d. 10. september kl 17.00

Sofiebadet er stolte over at byde Malene Kjærgård Trio velkommen i vores højloftede baderum med den unikke akustik. Så læn dig tilbage og nyd sjælfuld jazz mens dine fødder forkæles i Sofiebadets urtefodbad. 

Malene Kjærgård Trio byder på fortolkninger af standards fra den amerikanske sangskat, (swing, latin, bebop) samt Malene's egne kompositioner: "Malene Kjærgård skriver iørefaldende melodier, ligesom hun evner at skrive tekster med både indhold og flair for de små sproglige finurligheder, der holder fast i lytterens opmærksomhed" (Jazzstjerner). 

Malene evner en aktiv kommunikation med sit publikum - og med en "åbenlys sans for formidling" som Gaffa skrev i deres anmeldelse - tilpasser hun og musikerne, med sans for improvisation og indføling som hovedingredienser, musikken til stemningen i rummet. Hermed evner Malene at gøre sangene relevante på ny og give sit publikum en musikalsk og lyrisk gave med hjem. Som publikum vil du opleve at blive suget ind i en musikalsk historiefortælling.Pressen skriver: 

”Hendes stemme går ind under huden” - skriver den tyske avis Neue Westfäliche, og vi kan kun give dem ret: Når Malene beriger rummet med sin stemmes nærvær, er der noget på spil, og det mærkes i krop og sjæl. "Malene Kjærgård skriver iørefaldende melodier, ligesom hun evner at skriver tekster med både indhold og flair for de små sproglige finurligheder, der holder fast i lytterens opmærksomhed" (Jazzstjerner)

Caféen er åben for øko forfriskninger og snacks. 


Billetter: 200 kr incl urtefodbad

VI ANBEFALER

POPULÆRE GENVEJE

KONTAKT OS

Telefon
Booking

FØLG OS