Image

FODBADSKONCERT MED VIN
Hess/ AC/ Hess Spacelab Trio feature Cæcilie Balling

Søndag d. 12/11  kl. 17.00

En musikalsk oplevelse udover det sædvanlige i Sofiebadets smukke akustik!

Lad søndagsroen indfinde sig mens du nyder et fodbad og et glas vin til lyden af den internationalt anerkendte supertrio AC/ Hess/Hess Spacelab - denne eftermiddag i selskab med stjerne violisten Cæcilie Balling. Med Anders AC Christensens ikoniske bas, Mikkel Hess’ innovative trommer og Nikolaj Hess’ virtuose og varmende klaverspil.

Spacelab har eksisteret siden de tre, nu internationale, danske musikere, startede med at spille sammen i deres barndom, i Jylland.    Deres seneste udgivelse som trio, “SPACELAB Live in London”, blev optaget af BBC i den internationale Pizza Express Jazz Club. Trioen beskrives som fortræffeligt kommunikerende og cinematisk nordisk jazz, ‘Contemporary jazz at it’s finest’ og livsbekræftende originalmusik der beretter om intense og fordybende liveoptrædener. 

Cæcilie Balling (f.1990) er født og opvokset i en kunstnerfamilie i Århus, uddannet fra Det Kgl. danske Musikkonservatorium, på Oberlin Conservatory (USA) og debuterede i 2019 fra Det Jyske Musikkonservatorium. Cæcilie er solist og kammermusiker inden for den klassiske genre, den mere eksperimenterende og genrekrydsende verden. 

Cæcilie har turneret med Den Jyske Opera og har arbejdet med en bred vifte af kunstnere som Steffen Brandt, Caroline Henderson, Matias Kjøller, Simon Duus, Gustaf Ljunggren, Palle Mikkelborg, Helene Gjerris, Carsten Dahl mf. men også Hess/AC/Hess Spacelab Trio som vi skal opleve hende med i Sofiebadet. 

Læs mere om Cæcilie Balling her:


Pris: 300 kr

inkl koncert, urtefodbad og et valgfrit glas vin!

VI ANBEFALER

POPULÆRE GENVEJE

KONTAKT OS

Telefon
Booking

FØLG OS