Image

JULEMARKED & JULEKONCERT MED
GRÅBRØDRE KAMMERKOR

Lørdag d. 17. december fra kl. 12-16
Julekoncerten starter kl 16

Lørdag den 17. december fylder vi Sofiebadet på Christianshavn med lækre personlige gaver fra en lang række kunsthåndværkere, DIY folk og andre der har noget ud over det almindelige at sælge. Der bliver mulighed for at købe gavepakker og gavekort fra Sofiebadet, og der er selvfølgelig åbent i cafeen med masser af hygge. Kig forbi og nyd den smukke arkitektur. 
Indgang til julemarkedet er gratis. 

Kom i julestemning, når Gråbrødre kammerkor synger julen ind i Sofiebadets smukke baderum fra kl 16. Besøg evt. vores julemarked inden kl 12-16 hvis julegaven skal være noget helt særligt i år.  Billetpris  til koncerten er 150 kr og inkluderer et glas øko gløgg fra vores øko-café. Køb billetten via booking under 'Særlige events'.

 

Mere om koncerten

Barn Jesus i en krybbe lå – Ny og gammel julemusik med Graabrødre Kammerkor

Graabrødre Kammerkor spreder julestemning med juleklassikkere, helt nye arrangementer og ældgamle julesange. Programmet består af en vifte af kendte og mindre kendte korsange med alt fra glæde og ro til drama og julesjov!

I mere end 25 år har Graabrødre Kammerkor sunget julen ind i København og omegn. I de seneste par år har koret fået lov til at fylde det gamle bad til bristepunktet med publikum og bjældeklang. Graabrødre Kammerkor synger ca. 10 koncerter om året – senest afholdt koret en storslået jubilæumskoncert med barokensemble i Holmens Kirke, hvor koret også holder til og øver. Koret dirigeres af Egil Kolind. 

 

Er du kunsthåndværker og ønsker du at købe en stand på vores hyggelige julemarked? 
Skriv til os på sofie@sofiebadet.dk (En stand koster 100 kr.)

VI ANBEFALER

POPULÆRE GENVEJE

KONTAKT OS

Telefon
Booking

FØLG OS