Fodbad på torvet på Christianshavn, arrangeret af Sofiebadet

LUKSUS SPA OG LYDBAD

Vi planlægger et nyt event, info kommer snarest muligt.

En nærende vinteraften i Sofiebadet med spa forkælelse og meditativ lydrejse! Vi starter med at forkæle kroppen i kurbadet med sauna og dampbad med rensende saltscrub med grape og lavendel. Dernæst inviterer lydterapeut Mary Elvira dig et lag dybere ind i dig selv i vores smukke hamamkuppel med en healende lydrejse og guidet meditation.  Der serveres dampende varm urtete undervejs. Aftenen afsluttes med et varmt brusebad. 
 


Pris 400 kr
Inkl kurbad, lydrejse, lavendel- grape saltscrub og urtete. Du får udleveret pestemal, badehåndklæde og slippers og du skal blot medbringe badetøj og evt. badekåbe. 

 

Lidt om lydhealing:

Fra forskning ved vi i dag at alt har en vibration og at alle atomer og celler i kroppen har deres egen frekvens. Ved lydhealing går vibrationerne fra instrumenterne ind og arbejder i kroppen og kan dermed løsne blokeringer helt ned på celleplan.

Under et lydrejse kan du opleve at komme helt ned i et dybt meditativt stadie mens tonerne fra instrumenterne tager dig med på en indre rejse. En lydrejse  er utroligt afstressende og er ren forkælelse for sjælen.

Læs mere om Mary Elvira og lydterapi på https://www.sacredmedicine.dk

VI ANBEFALER

POPULÆRE GENVEJE

KONTAKT OS

Telefon
Booking

FØLG OS