FODBAD OG KONCERT MED LINDBERG & SPACELAB


Koncert med Hess Spacelab Trio og violinist Cæcilie Balling

Søndag d. 22. maj kl 17

Kom og nyd jazz i verdensklasse, mens fødderne forkæles med et varmt fodbad og ganen forkæles med et glas lækker bio vin!

Vi er stolte af igen i år at præsentere 
den internationalt anerkendte supertrio Hess/AC/Hess Spacelab på foråets koncertprogram. Med Anders AC Christensens ikoniske bas, Mikkel Hess´ innovative trommer og Nikolaj Hess´virtuose og varmende klaverspil. 

Denne gang til en smagsprøve på det musikalske projekt "Spacelab & Strings" med Spacelab Jazz Trioen & violinist Cæcilie Balling. Musikken er en drøm om et ligeværdigt møde mellem de to verdener, jazz og klassisk, og en sammensmeltning og fornyelse gennem violinens nuancerede lydbillede og jazztrioens rytmiske og improviserende elementer. Cæcilie Balling og Nikolaj Hess har gennem en årrække, udviklet projektet Spacelab & Strings, som normalt består af den filmiske nordic cool jazz trio, "Hess/AC/Hess Spacelab Trio" sammen med den innovative klassiske strygekvartet “Strings”, men som på Sofiebadet præsenteres i konstellationen:

 

Violin: Cæcilie Balling
Klaver: Nikolaj Hess
Bas: Anders AC Christensen
Trommer: Mikkel Hess

Spacelab har eksisteret siden de tre, nu internationale, danske musikere, startede med at spille sammen i deres barndom, i Jylland.  Cæcilie Balling er født og opvokset i en kunstnerfamilie i Århus og i dag baseret i København. Hun er uddannet fra Det Kgl. danske Musikkonservatorium, på Oberlin Conservatory (USA) og debuterede i 2019 fra Det Jyske Musikkonservatorium. Cæcilie er en aktiv solist og kammermusiker inden for den klassiske genre, den mere eksperimenterende og genrekrydsende verden.


Kom og få en unik koncertoplevelse i Sofiebadets smukke akustik. Men tøv ikke for længe med at booke, da vi kun har begrænset antal pladser. 

Pris: 300 kr
inkl. koncert, forbad m. urtebombe og et glas vin fra vores øko café


VI ANBEFALER

POPULÆRE GENVEJE

KONTAKT OS

Telefon
Booking

FØLG OS