Fodbad på torvet på Christianshavn, arrangeret af Sofiebadet

JULEMARKED, GLØGG OG KAMMERKOR

Lørdag d. 18. december kl 12-17

 

Få styr på de sidste julegaver og kom i julestemning med julemarked, gløgg og kammerkoncert i Sofiebadet.

Lørdag den 18. december fylder vi Sofiebadet med lækre personlige gaver fra en lang række kunsthåndværkere, DIY folk og andre der har noget ud over det almindelige at sælge. Der bliver mulighed for at købe gavepakker og gavekort fra Sofiebadet, og der er selvfølgelig åbent i cafeen med masser af hygge og hjemmelavet luksus gløgg.

Kig forbi og nyd den smukke arkitektur. Kl. 16.00 kommer Gråbrødre kammerkor og synger julen ind.

Koret er et af landets bedste amatørkor og leverer denne søndag de skønneste klassiske værker og julesange i Sofiebadets unikke baderum.

Julemarkedet er åbent fra kl 12-16 og der er selvfølgelig gratis entré.

Pris for koncert kl 16 + luksus øko gløgg:
150 kr

Mere om koncerten:

Graabrødre Kammerkor spreder julestemning med juleklassikkere, helt nye arrangementer og ældgamle julesange. Programmet består af en vifte af kendte og mindre kendte korsange med alt fra glæde og ro til drama og julesjov!
 
I mere end 25 år har Graabrødre Kammerkor sunget julen ind i København og omegn. I de seneste par år har koret fået lov til at fylde det gamle bad til bristepunktet med publikum og bjældeklang.Graabrødre Kammerkor synger ca. 10 koncerter om året – senest afholdt koret en storslået jubilæumskoncert med barokensemble i Holmens Kirke, hvor koret også holder til og øver. Koret dirigeres af Egil Kolind.VI ANBEFALER

POPULÆRE GENVEJE

KONTAKT OS

Telefon
Booking

FØLG OS