Kvinde nyder et afslappende karbad hos Sofiebadet på Christianshavn
Afslapnings venne-tur til Sofiebadet på Christianshavn. Her nyder to mænd en økologisk øl i vores luksus-karbad
Kvinde giver sin kæreste ansigtsmaske på hos Sofiebadet på Christianshavn

KURBAD & KARBAD
I SMUKKE OMGIVELSER

KARBAD TIL 1 ELLER 2 PERSONER

Her får du udover adgang til kurbadet dit eget karbad. Oplevelsen varer 2 timer inklusiv omklædning.

Option 1: Eget karbad 1 person 400 kr.

Option 2: Eget karbad 2 personer i delt kar 700 kr.

Option 3: Eget karbad i hver sit kar 2 personer ved siden af hinanden 750 kr.

Det er muligt at tilkøbe fx urtebombe til karbadet med afslappende effekt, peelende og blødgørende scrubs til dampbadet, opstrammende spirulina ansigtsmaske, fugtende hårkur mm. Vores øko café byder desuden på forkælelse i form af fx naturvin og biodynamiske vine fra Husted, øko øl og safter, samt salte og søde snacks til den lille sult.

Billetten inkluderer pestemal (håndklæde til at sidde på i sauna), badesko, badehåndklæde, badekåbe samt luksus brusere med silkeshampoo fra Fischer Pure Nature.

LUKSUS KURBAD

Nyd 2 timer i vores kurbad afdeling med adgang til sauna, dampbad, koldtvandsspand og hvilerum. Inkluderer en lavendel/grape saltscrub til brug i dampbadet, en opstrammende øko spirulina ansigtsmaske samt afsluttende abrikoskerneolie til kroppen, der giver masser fugt. Mulighed for at tilkøbe flere produkter til oplevelsen eller nyde lækre sager fra vores café. 

Pris: 400 kr.
Inkl. pestemal (håndklæde til at sidde på i sauna) badesko, badehåndklæde, badekåbe samt luksus brusere med silkeshampoo fra Fischer Pure Nature.

KURBAD (alm. indgang)

Nyd 2 timer i vores kurbad afdeling med adgang til sauna, dampbad, koldtvandsspand og hvilerum. Mulighed for at tilkøbe spa produkter eller toppe forkælelsen med lækre sager fra vores øko café. 

Pris: 295 kr.
Inkl. pestemal (håndklæde til at sidde på i sauna), badesko, badehåndklæde, luksus brusere med silkeshampoo fra Fischer Pure Nature.

VI ANBEFALER

POPULÆRE GENVEJE

KONTAKT OS

Telefon
Booking

FØLG OS