PRAKTISK
FØR DIT BESØG

Find vej: Christianshavns metro ligger ca 200 m fra Sofiebadet. Det er således også muligt at gøre stop i Sofiebadet på vej til lufhavnen. Vi opbevarer gerne kufferter under jeres besøg i badet.

Parkering: Der findes parkeringspladser i området mod betaling. Download evt betalingsapp ”easypark” inden ankomst.

Åbningstider:
Mandag   Lukket
Tirsdag - 11:00 - 21:00

Onsdag - 11:00 - 20:00
Torsdag - 11:00 - 20:00 (16:00 - 20:00 kun kvinder)
Fredag - 11:00 - 20:00
Lørdag - 10:00 - 17:30
Søndag - 10:00 - 16:00

Hvad skal jeg medbringe: Badetøj er obligatorisk i Sofiebadet. Håndklæde, pestemal og badesko får du udleveret ved ankomst.

Omklædning: Du klæder om i din egen bruseniche. Ved visse arrangementer kan omklædning være fælles for mænd og kvinder, du kan dog altid spørge om muligheden for at klæde om i egen bruseniche. 

Inden adgang til kurbadet: Efter omklædning starter man med at skylle sig grundigt i vores marmorbrusenicher. Silkeshampoo fra Fischer-Pure Nature til fri afbenyttelse.

Faciliteter: Ud over kurbadet med sauna, dampbad samt kolde og varme kar, findes også hvilerum og en lille økocafe med snacks og drikkevarer. Koldt vand er gratis og inkluderet i prisen.

Gravide: Af sikkerhedsmæssige årsager tilbyder vi ikke hamam behandlinger eller spamassage til gravide, som er længere henne end 1. trimester. Vi anbefaler i stedet at nyde Kurbad og karbad evt med lækre urtebomber i. 

Aldersgrænse: Børn fra 12 år er velkomne sammen med forældre, (hvis de kan være stille, da vi værner om den rolige atmosfære i badet;)

Afbudspolitik: Bookinger forudbetales og det indbetalte beløb refunderes ikke. Ved aflysning senest 24 timer før ankomst, kan tiden flyttes til en anden dag via linket i ordrebekræftelsen. Aflyser du senere end 24 timer før dit besøg går din booking tabt. Dette gælder også ved sygdom.

Telefontid: Vi sidder klar på telefonen til at besvare dine spørgsmål mandag, tirsdag og onsdag kl 9-11 og fredag kl 11-13. Uden for telefontiden, har vi ofte travlt med vores gæster, så der det kan være svært at komme igennem. Ellers send os en mail på sofiesbooking@gmail.com.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Telefon
+45 28 68 98 29
Booking
(alle booking spørgsmål)
Sofiesbooking@gmail.com
Administration
(ingen booking spørgsmål)
Sofie@sofiebadet.dk

VI ANBEFALER

POPULÆRE GENVEJE

KONTAKT OS

Telefon
Booking

FØLG OS