Image

Qi Gong prøvetime

Mandag d. 5. juni kl 19.00-20.30

 


Er du nysgerrig på Qi Gong? 

Vi glæder os over at kunne invitere til en smagsprøve på de mange vitale, beroligende og sundhedsmæssige fordele ved Qi Gong. 

Hvad er Qi Gong
Med rødder i kinesisk filosofi er Qi Gong en metode til at opbygge og bevare et godt helbred, vitalitet og livsenergi/qi. Qi Gong er baseret på enkle, behagelige bevægelser, i kombination med opmærksomhed og et naturligt åndedræt. En helhedstræning med grundlæggende øvelse, der giver kroppen og sindet rum til at slappe af. Qi Gong henvender sig til alle.

Undervisningen:
Hvad går Qi Gong ud på? Kan man mærke qi? Hvordan kommer man igang med motion i superslow? Og hvilke fordele viser forskningen at træningen giver?
Dette og meget mere vil vi komme ind på, og ikke mindst skal vi prøve øvelsesserien De 8 Silkebevægelser.

Dagens struktur vil tage udgangspunkt i hvordan vi kan bruge Qi Gong i hverdagen, herunder:
-Strategier til at skabe balance, pauser i det daglige, feks. nap en pause på blot 5 minutter med Stille Gong, hvil skærmtrætte øjne og få fornyet energi og fokus.
-Introduktion til Ba Duan Jin De 8 Silkebevægelser, der styrker og smidiggør muskler, led, sener, knogler og kropsholdning.
-Smagsprøve på Natur Gong, en dynamisk træningsform, der løsner spændinger og balancerer sindet, og samtidig er en form for selvmassage.
-Qi Gong meditation der kan trænes både siddende , stående og liggende. Der trænes med håndstilling der hjælper med at finde ro og fremmer et naturligt åndedræt. 

Om instruktør Kirstine Søndergaard:
Uddannet i Alexander Teknik, som Qi Gonglærer, hamambehandler, Tui Na massør. Er certificeret i Chinese Health Qi Gong ved Lillian Wong, DHQF og professor Yang Ybing, Beijing Sports Universitet. Har desuden gennem en årrække studeret ved Dr. Zhang Chun Ming både i Kina og Danmark. 

Undervisningen starter kl 19.00 men det er muligt at komme fra kl 18.00 og nyde vores kurbad. 

Medbring: 
Behageligt tøj til bevægelse + badetøj og håndklæde hvis du ønsker at benytte kurbadet forud for undervisningen. 


Pris: 200 kr. incl. kurbad og undervisning.
Book din billet under "særlige event i Sofiebadet"


 

 

VI ANBEFALER

POPULÆRE GENVEJE

KONTAKT OS

Telefon
Booking

FØLG OS