Spa-massage hos Sofiebadet på Christianshavn
Spa-massage hos Sofiebadet på Christianshavn
Spa-massage hos Sofiebadet på Christianshavn

SPAMASSAGE

I sofiebadet har vi sammensat en helt speciel spamassage. Oplevelsen starter med omklædning og udlevering af badekåbe og håndklæde samt et grundigt bad. Herefter skal du en tur i dampbadet og scrubbe dig selv med vores hjemmelavede grape og lavendel saltscrub. Nu er er huden blød og ren og fri for døde hudceller og klar til at blive masseret med udvalgte olier af vores dygtige behandlere, i et privat rum i ca. 45 minutter.

Oliemassagen virker afspændende, smertelindrende og afstressende og øger blodcirkulationen i musklerne så affaldstoffer udskilles. Alle vores massører er certificerede og har mange års erfaring. 

Efterfølgende serverer vi koldt vand og vi har et smukt hvilerum med liggestole, og vi opfordrer til at massagen afsluttes med et lille hvil, inden hverdagen igen melder sig. Det er også muligt at tilkøbe drikkevarer og snacks efter behandlingen.

Obs! Vi tilbyder ikke spamassage til gravide, der er længere henne end 1. trimester. I stedet anbefaler vi et lækkert karbad med urtebombe eller økosæbeskum. 

Pris - 800 kr. for ca. 2 timers oplevelse inkl. omklædning

VI ANBEFALER

POPULÆRE GENVEJE

KONTAKT OS

Telefon
Booking

FØLG OS