Spa-massage hos Sofiebadet på Christianshavn
Spa-massage hos Sofiebadet på Christianshavn
Spa-massage hos Sofiebadet på Christianshavn

SPAMASSAGE

Obs! Hvis du har svært ved at finde en tid i vores online kalender, kan du sende os en mail til sofiesbooking@gmail.com med ønsker til datoer. Så ser vi om vi kan finde plads til dig.

I Sofiebadet har vi sammensat en helt særlig spamassage. Oplevelsen starter med omklædning og bad i privat marmor bruseniche. Derefter kan du nyde sauna og dampbadet og skrubbe dig selv med vores hjemmelavede øko lavendel/grape saltscrub. Nu er huden ren og blød og klar til at blive masseret med udvalgte olier af en af vores dygtige behandlere i ca. 45 minutter.

Oliemassagen virker afspændende, smertelindrende og afstressende og øger blodcirkulationen i musklerne så affaldstoffer udskilles. Alle vores massører er certificerede og har mange års erfaring. 

Efterfølgende kan du nyde en kop varm te og en daddel i vores smukke hvilerum. Det er også muligt at tilkøbe andre drikkevarer og snacks fra vores øko café

Obs! Vi tilbyder ikke spamassage til gravide, der er længere henne end 1. trimester. I stedet anbefaler vi et lækkert karbad med urtebombe eller økosæbeskum. 

Pris:
 950 kr. for ca. 2 timers oplevelse inkl. omklædning

VI ANBEFALER

POPULÆRE GENVEJE

KONTAKT OS

Telefon
Booking

FØLG OS