Kvinde nyder et afslappende karbad hos Sofiebadet på Christianshavn
Afslapnings venne-tur til Sofiebadet på Christianshavn. Her nyder to mænd en økologisk øl i vores luksus-karbad
Kvinde giver sin kæreste ansigtsmaske på hos Sofiebadet på Christianshavn

KURBAD
I SMUKKE OMGIVELSER

LUKSUS KURBAD

Nyd 2 timer i vores smukke højloftede kurbad med adgang til sauna, dampbad, koldtvandsspand og hvilerum. Inkluderer egent bord med koldt vand samt en lavendel/grape saltscrub til brug i dampbadet, en opstrammende øko spirulina ansigtsmaske og afsluttende abrikoskerne olie til kroppen. Mulighed for at toppe forkælelsen med andre spaprodukter eller lækre sager fra vores øko café. 

Pris: 400 kr.
Inkl. pestemal (håndklæde til at sidde på i sauna) slippers, badehåndklæde, badekåbe samt silkeshampoo fra Fischer Pure Nature.

KURBAD (alm. indgang)

Nyd 2 timers kurbad med adgang til sauna, dampbad, koldtvandsspand og hvilerum. Eget bord med koldt vand. Mulighed for at tilkøbe spa produkter eller toppe forkælelsen med lækre sager fra vores øko café. 

Pris: 295 kr.
Inkl. pestemal (håndklæde til at sidde på i sauna), slippers, badehåndklæde og silkeshampoo fra Fischer Pure Nature.

TIRSDAGSKAMPAGNE! KURBAD M. HAMAM SCRUB

Nyd en rolig tirsdag aften i smukke omgivelser! Du får 2 timers adgang til kurbadet med sauna, dampbad og koldtvandskar samt ekslusiv adgang til hamam kuplen, som normalt kun kan opleves til en hamam treatment. Nyd det smukke rum og skrub dig selv eller hinanden med kese og olivensæbeskum. En sjov og anderledes oplevelse!

Obs! Kan kun bookes tirsdage mellem kl 18-21.

Pris: 295 kr.
Inkl. pestemal (håndklæde til at sidde på i sauna), slippers, badekåbe, badehåndklæde og silkeshampoo fra Fischer Pure Nature.

VI ANBEFALER

POPULÆRE GENVEJE

KONTAKT OS

Telefon
Booking

FØLG OS