Fodbad på torvet på Christianshavn, arrangeret af Sofiebadet

FODBAD JAZZKONCERT M. RASMUS OPPENHAGEN

Søndag d. 25. august kl 17:00

Kom ind i Sofiebadets smukke akustik og få en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige, når vi byder velkommen til intim fodbadkoncert med den anmelderroste unge guitarist Rasmus Oppenhagen Krogh. 

Til koncerten vil  Krogh fortolke musik fra sine tre albumudgivelser i et sjældent hørt soloformat. I sine kompositioner undersøger han mødet mellem det komponerede og det improviserede i en musikalsk smeltedigel af genrer, der undersøger krydsfeltet mellem det enkle og det komplekse.

"Until Then2 er det seneste album fra guitarist/komponist Rasmus Oppenhagen Krogh. Until Then er en slags åndelig opfølger til det anmelderroste album Whereabouts fra 2020 og er skabt i tæt samarbejde med producer Rasmu Juncker. Førstesinglen fra albummet, “How U Look”, har gjort sig særdeles bemærket og ligget i A-rotation på DR P8 Jazz. Until Then, der ligesom forgængeren udkommer på April Records, har høstet store anmelderroser, var på JazzNytsliste over årets ti bedste danske jazzudgivelser i 2023 samt givet Krogh en nominering til Carl Prisen 2024 for kompositionerne på albummet.

“Talentet Rasmus Oppenhagen Krogh understregede i Hotel Cecil, at han er en af de mest spændende guitarister i dansk jazz siden Jakob Bros gennembrud." - Kim Skotte, Politiken (5/6 hjerter)

Praktisk:

Dørene åbner kl 16:40 og koncerten går igang kl 17:00. Kom i god tid, hvis du vil nå at købe lidt lækkert fra caféen eller nyde et varmt fodbad under koncerten

Pris:

200 kr inkl koncert og fodbad!


(Fotograf: Alexander Hjorth Jespersen)


VI ANBEFALER

POPULÆRE GENVEJE

KONTAKT OS

Telefon
Booking

FØLG OS