DATAPOLITIK/ COOKIEPOLITIK

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartoteker og e-mail databaser. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at få behandlinger og kurbade i Sofiebadet eller købe gavekort, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne booke dig ind, og evt. kontakte dig ved aflysninger eller lign. Ligeledes opbevares oplysninger vedr. køb og brug af gavekort således at tvivlsspørgsmål om for eksempel købstidspunkt kan undgås.
Personoplysningerne registreres hos Sofiebadet og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside og online booking system, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
De ansatte for Sofiebadet har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Sofiebadet er: Sarah Mauritzen
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret kunde hos Sofiebadet har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til sofie@sofiebadet.dk

VI ANBEFALER

POPULÆRE GENVEJE

KONTAKT OS

Telefon
Booking

FØLG OS